Veelgestelde vragen

  • Home
  • Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Wij zijn onafhankelijk, onpartijdig en niet gelieerd aan een grote partij. Ons doel is om zoveel mogelijk rijscholen betrokken te houden op onze website, maar het is altijd een eigen keuze van een rijschool.

Ja, het gebruik van de dienst van Vergelijk Rijscholen is gratis. De kosten die worden gemaakt voor het aanmelden van de cursist worden niet bij u in rekening gebracht, maar bij de rijschool.

Vergelijk Rijscholen biedt al haar diensten gratis aan de consument aan. Wanneer u een rijschool pakket aanvraagt, krijgen wij een minimale vergoeding van de rijschool.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om een match te maken met de beste rijschool in jouw regio. Jouw contactgegevens zullen niet gebruikt worden voor overige marketing doeleinde en zullen niet doorverkocht worden aan derde.

Vergelijk Rijscholen is slechts in tussenpartij en heeft geen invloed op de bedrijfsvoering van de rijschool. Ten eerste adviseren wij jou om tot een overeenkomst te komen met de rijschool. Lukt dit niet, dan horen wij graag wat jouw klacht is. Indien het geschil dusdanig zwaar is, kunnen wij dan overgaan tot het beƫindigen van de overeenkomst met de rijschool.

Rechts boven op de website kan je een knop vinden: "Rijschool aanmelden". Op deze pagina kan je jouw rijschool aanmelden.

Onze doelstelling is om de grootste vergelijk website voor rijscholen in Nederland te worden.